Celebrities Gossip

Meghan Markle gjen justifikim për të mos u kthyer më në Mbretërinë e Bashkuar?!

Meghan Markle ka një arsyetim shumë të mirë për të mos u kthyer më në Mbretërinë e Bashkuar pasi familjes së saj nuk ka gjasa t’i jepet mbrojtje policore, pohoi një ekspert. Princi Harry ka aplikuar për një rishikim gjyqësor të një vendimi të Zyrës së Brendshme për të mos lejuar që ai të paguajë personalisht mbrojtjen e policisë për veten dhe familjen e tij kur ata janë në Mbretërinë e Bashkuar, ka thënë një përfaqësues ligjor.

Avokatët që veprojnë për Dukën e Sussex-it i kanë shkruar një letër protokollit para veprimit në Zyrën e Brendshme. Ai zbulon se ata do të kërkojnë një rishikim gjyqësor nëse siguria e vazhdueshme nuk ofrohet, kur ai dhe familja e tij ta vizitojnë.

Ajo që kërkon familja është mbrojtja e plotë 24 orë nga policia kur ata vizitojnë vendin, e cila zakonisht u jepet vetëm anëtarëve mbretërorë ose zyrtarëve qeveritarë. Biografi mbretëror Phil Dampier mendon se ky është një arsyetim shumë i mirë që Meghan të mos kthehet. Dampier i tha The Sun:

Unë nuk mendoj se Meghan do të kthehet ndonjëherë në këtë vend dhe mendoj se ky është një justifikim shumë i mirë për të mos u kthyer, nuk mendoj se realisht Harry pret të fitojë këtë çështje.

Pasi u largua nga Familja Mbretërore, Harry tani është në fakt një qytetar privat dhe pretendohet se nëse do të merrte mbrojtje, atëherë çdo figurë e profilit të lartë mund ta pretendonte gjithashtu.