MeKast Final: Hatërmbetje, lajme ekskluzive dhe lot krokodili – MeKast
MeKast • 08:37 08/06/2024
"Me Kast" , një program ku të ftuarit diskutojnë rreth një teme të veçantë, një ngjarje aktuale, jetën e tyre apo një problematikë me interes për shikuesit. Çdo të premte, ora 23:00!
MeKast Final: Hatërmbetje, lajme ekskluzive dhe lot krokodili – MeKast
MeKast 08:37 08/06/2024
33 vjeç burrë akoma me qumësht gjiri! Telefonueses tonë i krekoset vjehrra: lagem si gocë e re – MeKast
MeKast 08:40 01/06/2024
Alarm i kuq! Si të dalloni një narcist nga 3 metra larg. BONUS: Vipat shqiptarë me sy të vdekur!
MeKast 08:45 25/05/2024
Magjia e zezë në mes të Tiranës! – MeKast
MeKast 08:46 18/05/2024
Shokon telefonuesja anonime: Kapa të dashurin në lidhje me biznesmenin shqiptar! – MeKast
MeKast 09:13 11/05/2024
Pak te pira, aspak të shtirura! Motrat Pojani dedektojnë milionerët dhe testojnë njerëz në rrugë!
MeKast 09:20 04/05/2024
Motrat Pojani në mision, përndjekin këmba-këmbës të dashurin e Marsit/ Bonus: TRADHTIA! – MeKast
MeKast 09:07 27/04/2024