Meridian Ramçaj: “Donaldi për mua personalisht është treguar i pabesë. Më paska gënjyer intuita…”
Ndryshe • 20:19 26/01/2022
Meridian Ramçaj dha një intervistë ekskluzive në “Ndryshe”, ku foli për të gjithë rrugëtimin e tij në shtëpinë e “Big Brother Vip”. Një personazh dinamik padiskutim, i vetmi që e përjetoi këtë eksperiencë dy herë, teksa kujtojmë se ka qenë edhe më parë pjesë e “Big Brother”. Meridian Ramçaj Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Zv. Ministri Besart Kadia: “Kryeministri është seksi!”
Ndryshe 18:17 22/06/2022
Besart Kadia: “Çiljeta, vajza më e bukur e brezit tim!”
Ndryshe 18:17 22/06/2022
Si lindën tangat dhe cilat janë avantazhet e përdorimit të tyre?
Ndryshe 18:16 22/06/2022
Nga shtëpitë publike e deri tek libri që ka shkruar gjatë pandemisë…Besart Kadia flet “ndryshe”!
Ndryshe 18:16 22/06/2022
Telashe ligjore për Olsi Bylykun? Akuzohet nga Top Channel për…
Ndryshe 18:16 22/06/2022
Besart Kadia: “Titrulli Zv. ministër ka vlerë vetëm kur shkon tek shtëpia e nuses!”
Ndryshe 18:14 22/06/2022
Nga politikanët që flirtojnë, deri te moderatori i preferuar, Sonila Meço vjen ‘ndryshe’ për TAR!
Ndryshe 20:21 15/06/2022