Meridiani pranon ofertën për “të ngulur Donaldin si gozhdë në mur”…
Ndryshe • 17:16 12/01/2022
Në kurthin e kësaj jave nga Salsano dhe Adi ishte pikërisht Meridian Ramçaj ai që ra pre dhe pranoi ofertën e çuditshme... Meridian Ramçaj Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Xhoi Jakaj: “Dua të drejtoj burgun e burrave!”
Ndryshe 18:45 29/06/2022
Xhoi Jakaj na tregon si është të jesh mamaja e Oriola Marashit!
Ndryshe 18:43 29/06/2022
Kush është burri më i bukur në Shqipëri? Ja zgjedhja e Xhoi Jakaj!
Ndryshe 18:42 29/06/2022
Ish- drejtoresha e burgut të grave : “Ka patur të burgosura që nuk donin të iknin në shtëpi!”
Ndryshe 18:39 29/06/2022
Alfred Lela, drejtor i Zyrës së Shtypit dhe Komunikimit në PD, flet për TAR!
Ndryshe 17:58 29/06/2022
Nga partnerja e deri tek protesta e PD, Alfred Lela tregon gjithçka.
Ndryshe 17:50 29/06/2022
A synon Alfred Lela një karrierë politike?!
Ndryshe 17:49 29/06/2022