Horoskopi Lifestyle

Mësoni nëse jeni një prej tyre, shenjat e horoskopit që nuk kanë aspak humor!

Disa shenja të horoskopit janë të famshme për humorin e tyre, pasi nuk mund të jetojnë pa të dhe disa shenja të tjera të horoskopit janë të famshme sepse nuk e kanë fare atë. E mira është se vetëm tre shenja të zodiakut janë të ftohta, për ta thënë në mënyrë elegante, të cilët nuk kanë sens humori dhe mund të përshkruhen lehtësisht si ‘snob’.

Le t’i shohim këto tre shenja në detaje:

Luani

Luanët përpiqen të jenë qesharak dhe e egzagjerojnë me këtë. Ndonjëherë ka sukses, herë të tjera jo dhe përfundojnë të lodhshëm. Relaksohuni dhe gjeni humor në përditshmëri dhe gjëra të thjeshta, jo në ekzagjerim.

Bricjapi

Bricjapët e rreptë dhe të drejtpërdrejtë nuk janë të famshëm për humorin e tyre apo shprehjen e emocioneve. Shumë i konsiderojnë ata ‘snob’. Megjithatë, ata mund ta heqin këtë maskë nëse përpiqen të relaksohen dhe të bëhen ‘shpirti’ i shoqërisë. Ata thjesht duhet të mësojnë të qeshin, veçanërisht me veten e tyre.

Peshqit

Ata që i përkasin shenjës së Peshqve kënaqen duke treguar dhe dëgjuar histori të mrekullueshme dhe argëtuese. Puna është se ata mund të bëhen tepër entuziastë dhe të arrijnë në pikën ku humbasin interesin për të tjerët. Ata mendojnë se një histori është qesharake vetëm për të përfunduar me të qeshura me zë të lartë dhe nuk e kuptojnë se kjo nuk është gjithmonë e mundur.