Mimoza Ahmeti tregon të vërtetën e ndërtimit pa leje: “E kisha marrë lejen nga bashkia”!
Live From Tirana • 19:33 26/11/2022
E ftuar në "Live From Tirana" ka qenë Mimoza Ahmeti. Ndër të tjera ajo ka diskutuar dhe mbi ngjarjen e fundit ku është dënuar për ndërtim pa leje të shtëpisë së saj. Ja çfarë ka ajo për të thënë... Mimoza Ahmeti Elios Shuli Wizii Dj
Izolimi në shtëpinë e “BBV”, psikologia Fiona Todhri ka diçka për të thënë për Zhaklinën!
Live From Tirana 08:51 08/02/2023
Një artiste fenomenale që ka bërë histori/Kjo është Beyonce!
Live From Tirana 09:12 07/02/2023
David Dreshaj rrëfen për TAR arsyen se pse refuzoi ta përfaqësonte Malin e Zi në Eurovizion!
Live From Tirana 09:09 04/02/2023
Ekskluzivisht për TAR/David Dreshaj zbulon historitë që fshihen pas këngëve të tij!
Live From Tirana 09:06 04/02/2023
Ja si kanë ndryshuar shifrat e ndjekësve në Instagram të banorëve të “Big Brother VIP”!
Live From Tirana 08:58 04/02/2023
Genc Muçollari: “Dhuratat e shtrenjta të prindërve, fëmijët i zëvendësojnë me drogën”!
Live From Tirana 09:27 03/02/2023
Robb Daddy na tregon më shumë për këngën e tij romantike “Ndjenjë për ty”!
Live From Tirana 09:06 03/02/2023