“Misteri i Mjellmës”, një përshkrim sa real aq edhe virtual i mungesës së drejtësisë!
Sot Nuk Është e Hënë • 11:26 23/11/2022
Shkrimtari i njohur Fatos Kongoli vjen me një roman të ri për të pasionuarit pas rrëfimit të tij, kësaj radhe me një roman të zhanrit mister. Romani më i fundit “Misteri i Mjellmës” ka në qendër detektivin Nevil Bardhi, i cili në realitetin shqiptar përpiqet t’i ngjasojë idhullit të tij Hercule Poirot. Koloreto Cukali Dj Ankloe
Pse censurohen vetëm thithkat e vajzave dhe jo të djemve?
Sot Nuk Është e Hënë 17:13 31/01/2023
Shqipëria, vendi më i mirë në Ballkan për ‘nomadët amerikanë’?
Sot Nuk Është e Hënë 17:12 31/01/2023
Cili ministër ka kërkuar që të zmadhohen përmasat e prezervativëve?
Sot Nuk Është e Hënë 17:11 31/01/2023
Deklarata e Gold AG: “Në publik puthen vetëm kafshët…”
Sot Nuk Është e Hënë 17:10 31/01/2023
Çfarë mund t’i ketë ‘vjedhur’ Rama ish-agjentit të FBI-së?
Sot Nuk Është e Hënë 17:09 31/01/2023
“Në jug të kufirit, në perëndim të diellit” nga Haruki Murakami!
Sot Nuk Është e Hënë 17:09 31/01/2023
Një kërkesë për ‘mafian shqiptare’: “Merrni përsipër arsimin dhe shëndetin!”
Sot Nuk Është e Hënë 17:08 31/01/2023