Showbiz

Monica Bellucci shfaqet për herë të parë pas karantinës

Rrallëherë gabon kur bëhet fjalë për modën dhe shfaqjet e saj në evente të ndryshme.

Monica Bellucci dukej sensacionale teksa u shfaq në eventin e “Jam Capsule” që u mbajt në “Grande Halle de La Villette” në Paris.

Pas muajsh në karantinë, aktorja 55-vjeçare italiane u shfaq në event më joshëse se kurrë.