Mos harroni “Pardon My French” nga 28 shtatori në Top Albania Radio!
Pardon My French • 13:24 12/09/2022
Një emision ku si asnjëherë më parë mendimet dhe fjalët vijnë si në jetë, të pacensuruara…Mirë, ndoshta pak të censuruara. “Pardon my French” nga Jonida Alickolli dhe Elona Duro të cilat e vetmja gjë që nuk dinë të bëjnë është të flasin frengjisht! Nuk do të mungojnë të ftuarit në studio, diskutimet mbi tema të ndryshme në mënyrën më të ‘zhveshur’, si dhe muzikën më bukur të momentit. Elona Duro Jonida Aliçkolli
Jurgen Bala braktis Amerikën për “Dancing With the Stars”!
Pardon My French 23:38 29/09/2022
Megi Pojani: “Unë marr pjesë në ‘DWTS’ sepse mund ta fitoj!”
Pardon My French 23:36 29/09/2022
Megi tregon më në fund se kush është partneri i saj!
Pardon My French 23:34 29/09/2022
Yjet e “DWTS” nuk duhet të bëjnë…
Pardon My French 20:37 29/09/2022
Anxhelo Muçollari, solisti i parë i TOB gati për aventurën më të bukur televizive!
Pardon My French 20:34 29/09/2022
Elona dhe Anxhelo ju zbulojnë prapaskenat e punës për “DWTS”!
Pardon My French 20:33 29/09/2022
Megi Pojani dhe Jurgen Bala rrëfejnë për eksperiencën e tyre në “Dancing With The Stars”!
Pardon My French 20:42 28/09/2022