Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Fashion Showbiz

Mos ndoshta së fundmi Lady Gaga është frymëzuar nga Angelina Jolie për veshjet e saj?!

Të dyja bukuroshet si Lady Gaga po ashtu edhe Angelina Jolie janë kthyer në ikona jo vetëm në fushëm e aktrimit si super aktore me talentin e tyre të jashtëzakonshëm por edhe për veshjet që zgjedhin të veshin. Të gjithëve mund t’ju ketë rënë në sy se të gjitha fustanet e Lady Gaga-s si në Londër apo edhe në Milano gjatë premierave të filmit më të ri të saj ‘House of Gucci’.

Bëhet fjalë për modelin e fustanit i cili është i hapur nga njëra anë e këmbës. Nëse do të ndodhte njëherë nuk do të ishte ndonjë gjë e madhe por duke qenë se kjo është një gjë le të themi e përsëritur disa herë, nënkupton që edhe mund të jetë duke u kthyer dhe në një trend përveç frymëzimit që tashmë është edhe mëse i dukshëm.

Angelina Jolie
Lady Gaga
Angelina Jolie
Lady Gaga
Lady Gaga
Lady Gaga