“Mosmirënjohës e të palumtur”, për kë e kanë fjalën moderatorët?
S'e Kam me Ty • 19:41 29/09/2023
Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur… Jonida Aliçkolli Elios Shuli Lei Kraja Roi DJ
Ekskluzive: “Arbana Osmani” thyen heshtjen njëherë e përgjithmonë!
S'e Kam me Ty 18:45 25/11/2023
“Avokat Ngjela”: “Bora është liderja e medias tuaj deri në janar, pastaj…”!
S'e Kam me Ty 18:45 25/11/2023
Nga Rozana Radi e deri tek Ermiona Lekbello, zbulohen VIP-at “psycho”!
S'e Kam me Ty 18:08 25/11/2023
Poligamia si zgjidhje e “krizave” në çift!
S'e Kam me Ty 18:15 18/11/2023
Nga deklarata e Mandi Nishtullës dhe deri tek leja e vajzave gjatë ciklit – S’e Kam Me Ty 16/11/2023
S'e Kam me Ty 18:12 18/11/2023
“Gruaja” përfiton nga leja gjatë ciklit!
S'e Kam me Ty 17:54 18/11/2023
Luani dhe fitoni 100€ nga TAR!
S'e Kam me Ty 17:52 18/11/2023