“Moving City” sjell në Tiranë artistin me famë botërore Solomun, çfarë të presim nga ky event?!
Live From Tirana • 09:53 21/05/2022
Festivali “Moving City” do të jetë një event si asnjë tjetër në Tiranë, duke e bërë kryeqytetin të lëkundet nga tingujt e artistit me famë botërore, SOLOMUN. Festivali “Moving City” është një iniciativë që synon të bashkojë më të mirët e skenës së muzikës elektronike ndërkombëtare dhe atë lokale, me kulturën dhe popullin e çdo qyteti. Sibel Pipa na zbulon më shumë… Elios Shuli Sindi Mila Sibel Pipa Wizii Dj
Një fan club për të gjithë tifozët e Milan, Elton Guranjaku na zbulon gjithçka!
Live From Tirana 10:19 12/08/2022
Fushata “Shqipëria je ti”, Alketa Gaxha flet më shumë për TAR!
Live From Tirana 10:17 12/08/2022
Nga “At The Movies” në përkthyese, Arta Sinamati flet për librin “Nuk përfundon kështu”!
Live From Tirana 10:15 12/08/2022
Artion Vreto për situatën turistike në jugun e Shqipërisë: “Nuk ka ndonjë grek që shan Mykonos”!
Live From Tirana 10:16 11/08/2022
Dy psikologet tregojnë më shumë për librin e tyre mbi çrregullimet e shëndetit mendor!
Live From Tirana 10:12 11/08/2022
KOKA zbulon më shumë mbi projektet e saj të reja dhe jo vetëm!
Live From Tirana 12:27 10/08/2022
Nga dramat e grave në shoqërinë tonë e deri tek impenjimet e saj të shumta, Xhoi Jakaj flet për TAR!
Live From Tirana 12:26 10/08/2022