“Muzeu i pafajësisë” i Orhan Pamuk!
Sot Nuk Është e Hënë • 17:39 27/09/2022
Një veshje me lule, një vëth i vetëm, fotografitë bardh e zi dhe mijëra mbetjet e cigareve brenda “Muzeut të Pafajësisë” në Stamboll, tek vizitorët eksploron kujtime të dashurisë së humbur, çiftet gjejnë intimitetin për të treguar dashurinë e tyre dhe zemërthyerit kërkojnë mirëkuptim për humbjen e tyre. Koloreto Cukali Dj Ankloe
Pse censurohen vetëm thithkat e vajzave dhe jo të djemve?
Sot Nuk Është e Hënë 17:13 31/01/2023
Shqipëria, vendi më i mirë në Ballkan për ‘nomadët amerikanë’?
Sot Nuk Është e Hënë 17:12 31/01/2023
Cili ministër ka kërkuar që të zmadhohen përmasat e prezervativëve?
Sot Nuk Është e Hënë 17:11 31/01/2023
Deklarata e Gold AG: “Në publik puthen vetëm kafshët…”
Sot Nuk Është e Hënë 17:10 31/01/2023
Çfarë mund t’i ketë ‘vjedhur’ Rama ish-agjentit të FBI-së?
Sot Nuk Është e Hënë 17:09 31/01/2023
“Në jug të kufirit, në perëndim të diellit” nga Haruki Murakami!
Sot Nuk Është e Hënë 17:09 31/01/2023
Një kërkesë për ‘mafian shqiptare’: “Merrni përsipër arsimin dhe shëndetin!”
Sot Nuk Është e Hënë 17:08 31/01/2023