Celebrities Gossip Showbiz

Muzika ka qenë një shpëtim për të, Eminem flet për dashurinë e tij të madhe!

Eminem ka vlerësuar efektet që mund të ketë repimi në shëndetin mendor, duke e quajtur atë terapeutik. Ylli, emri i vërtetë i të cilit është Marshall Mathers, doli në skenë në fund të viteve ’90 dhe ka fituar 15 çmime Grammy.

49-vjeçari ka qenë shpesh i hapur për betejat e tij me shëndetin mendor dhe ka bërë rep për këtë në një sërë këngësh. Dhe duke folur për “Sway in the Morning” në Sirius XM Radio, ai ishte plot lavdërime për zhanrin. Ai u pyet se si repimi për shëndetin mendor dhe varësinë ishte transformues për të dhe u përgjigj:

Unë mendoj se kjo është një nga gjërat më të mira të muzikës rep, është se mund të vendosni kaq shumë nga jeta juaj në të. Unë thjesht po përpiqesha të kuptoja se si të zgjerohesha në këtë dhe disi humba. Është terapeutike dhe, e dini, kështu ka qenë gjithmonë për mua. Por me këtë album, me këtë album të ri “Boogie”, titulli, gjithçka është shumë e mrekullueshme.

Gjatë gjithë karrierës së tij, sensacioni i repit ka ndarë në tekstet e tij disa nga momentet më intime të jetës së tij. Ai gjithashtu ka folur më parë për mbidozën e tij të drogës në vitin 2007 dhe se si arriti të kapërcejë varësinë e tij duke u ushtruar. Duke folur për “Men’s Journal” në vitin 2015, ai tha:

Në vitin 2007, e teprova me pilula dhe shkova në spital.