Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Muzikë rep apo metalare?! Kjo është dhe dilema e Sulos në Vintage… Zbuloni çfarë ndodh!
Vintage • 16:18 14/11/2021
Top Albania Radio Vintage nuk mund të mungojë kurrsesi të dielave dhe vjen vetëm për ju dhe dashamirësit e #radiomania-s. Në këtë projekt të ri do të zbulojmë se çfarë po e mundon Sulon dhe cilin krah do të mbajë ai... Ndiqni video-n e plotë për të zbuluar më shumë! Saimir Kodra Alketa Vejsiu
Mjaft u lodhët, mjafton të ndizni radion dhe të dëgjoni Top Albania-n!
Vintage 15:44 16/01/2022
Më në fund gjenden përgjigjet e pyetjeve të Kësulkuqes!
Vintage 17:11 09/01/2022
Një këngë për Top Albania Radio, nga skafistët vlonjatë!
Vintage 18:30 02/01/2022
Edhe skafistët vlonjatë dëgjojnë vetëm Top Albania Radio!
Vintage 13:06 26/12/2021
Prandaj i duan të gjithë sepse nuk ka si kasetat e Top Albania Radio-s!
Vintage 16:25 19/12/2021
Mos guxo ta ndërrosh stacionin e radios…
Vintage 15:33 12/12/2021
Për nderin që ka burri duhet të dëgjoni vetëm…
Vintage 16:01 05/12/2021