Celebrities Gossip Showbiz

Ndërkohë që ju mendoheni të ndryshoni apo jo ngjyrën e flokëve, ja çfarë bënë këta të famshëm nga ana tjetër!

Në botën e showbiz-it, përveç talentit dhe karizmës, pamja është një tjetër faktor i rëndësishëm për suksesin. Dhe ndërsa, për disa njerëz, vetëm sa bëhet gjithnjë e më e vështirë të dukesh mirë me moshën, të tjerët vetëm bëhen më tërheqës. Aktorët vlen të theksojmë se janë kameleonë të vërtetë kur bëhet fjalë për personazhet e tyre në ekran pavarësisht nëse po bëhet roli i një të forti për një film superhero, ata vërtetojnë se janë plotësisht të përkushtuar në çdo kohë.

Ndryshimet e mëdha nuk kërkojnë domosdoshmërisht shumë kohë. Ndonjëherë një person mund të ndryshojë aq shumë gjatë një dekade të vetme, saqë të duket sikur shikon 2 njerëz të ndryshëm në fotot e tyre para dhe pas. Caitlyn Jenner, Demi Lovato, Elliot Page, Kylie Jenner dhe personazhe të tjerë të famshëm në artikullin tonë u transformuan shumë gjatë një periudhe 10 vjeçare dhe krahasimi i fotove të atëhershme me fotot tani na lënë pa fjalë. Njihuni me disa transformime të të famshmëve që duhet thënë na befasuan me guximin në ndryshimet e bëra në look-un e tyre:

Caitlyn Jenner
Elliot Page
Demi Lovato
Kylie Jenner
Jared Leto
Kristen Stewart
Billy Porter
Kelly Osbourne
Orlando Bloom
Bella Hadid
Katy Perry
Mary-Kate/Ashley Olsen
Justin Bieber
Kim Kardashian
Pierce Brosnan
Miley Cyrus

Ndërkaq, ja si duken disa nga aktorët më të pashëm para 15-20 viteve më para dhe sot. Ju gjykojeni vetë se kur janë dukur më të bukur…