Ndikimi i varësive te vartësit dhe jo vetëm! | ORËT
Orët • 15:58 17/10/2022
Në këtë episod të "Orët", zbuloni më shumë për varësitë. Jo vetëm çfarë janë, por edhe cili është ndikimi i tyre. Edea Demaliaj Saix Dj
Skllavëria moderne… | ORËT
Orët 15:08 24/10/2022
Ndikimi i varësive te vartësit dhe jo vetëm! | ORËT
Orët 15:58 17/10/2022
A ekziston vërtet karma? | ORËT
Orët 16:00 10/10/2022
Fiksimi ynë me personazhet e njohur… | ORËT
Orët 14:36 03/10/2022
Përdhunimi dhe pasojat që lë në shoqëri! | ORËT
Orët 14:04 26/09/2022
Të urrej…por online | ORËT
Orët 18:28 19/09/2022
Çfarë ndodh me ne pasi vdesim?! | ORËT
Orët 09:55 16/08/2022