Horoskopi

Ndoshta nuk e dinit, por ka 3 lloje ‘Binjakësh’!

Kjo shenjë ajri, e cila simbolizohej në mënyrë të përshtatshme nga binjakët qiellorë, ishte aq e interesuar për aq shumë gjëra saqë duhej të dyfishohej. Megjithëse të gjithë Binjakët ndajnë disa karakteristika thelbësore të Binjakëve, mund të ketë dallime domethënëse në mënyrën se si ata e paraqesin veten, shprehin emocionet, ndjekin marrëdhëniet dhe ecin përpara me qëllimet e tyre. Ne ju sjellim 3 lloje të Binjakëve për t’ju bërë të mësoni më shumë rreth shenjave të ndryshueshme të ajrit.

1. Mbretëresha-bleta

Këta Binjakë nxjerrin një joshje karizmatike që jo vetëm tërheq admiruesit, por edhe i detyron ata të zbulojnë sekretet e tyre. Binjakët janë të njohur për përshtatshmërinë e tyre sepse Mbretëresha Bletë mund të lëvizë ndërmjet qarqeve shoqërore me lehtësi dhe duket se e bën këtë me pak përpjekje, duke i fituar njerëzit me inteligjencën dinake dhe sensin e humorit të mprehtë.

2. Kureshtari

Binjakët janë një krijesë kureshtare që nuk mund të mos jenë kurioz për pothuajse gjithçka. Ata e kanë zakon të thithin informacion si një sfungjer dhe janë gjithmonë në kërkim të informacionit të ri. Mërkuri, planeti i tyre sundues, i jep një vlerë të madhe të gjitha llojeve të informacionit, kështu që ata zakonisht motivohen nga kjo.

3. Komediani

Binjakët njihen si argëtues, folës dhe krijesa shumë shoqërore, të cilët nuk kanë frikë të jenë qendra e shakave të tyre, kjo është arsyeja pse ata janë kaq zbavitës. Pasi vëzhgojnë se si njerëzit ndërveprojnë me njëri-tjetrin, ata mund ta bëjnë dikë të qeshë. Ata mund të përshtaten lehtësisht me sensin e humorit të kujtdo, sepse janë një shenjë e ndryshueshme e zodiakut. Binjakët janë gjithashtu të aftë për të fshehur dhimbjen e tyre dhe mund ta bëjnë këtë me ndihmën e një shakaje të mirë.