Në çfarë moshe duhet që fëmijët të fillojnë të përdorin Smartphone?
OTM X ALBANËN • 09:36 14/05/2022
A duhet që fëmijët të mbajnë Smartphone dhe t’i përdorin ato? Çfarë pasojash sjell kjo gjë? Albana Ruçi Saix Dj
Tifozët e huaj ‘zaptojnë’ Tiranën, ja mendimi i tyre për Shqipërinë!
OTM X ALBANËN 09:43 28/05/2022
Sa shpenzojnë shqiptarët për t’u dukur mirë?!
OTM X ALBANËN 08:59 20/05/2022
Ronela Hajati nuk u kualifikua në finalen e Eurovizion, çfarë mendon publiku?
OTM X ALBANËN 10:08 17/05/2022
Në çfarë moshe duhet që fëmijët të fillojnë të përdorin Smartphone?
OTM X ALBANËN 09:36 14/05/2022
Autobusi mbi Lanë një instalacion, cili është mendimi i qytetarëve?!
OTM X ALBANËN 09:07 10/05/2022
Çudia më e madhe zgjat tre ditë, por pse kështu?!
OTM X ALBANËN 09:11 07/05/2022
Digjitalizimi i dokumentave, si është qasja e qytetarëve ndaj këtij ligji të ri?
OTM X ALBANËN 09:22 03/05/2022