Në Davos, kostoja e eskortave është 700 euro ora!
Sot Nuk Është e Hënë • 18:55 24/01/2023
Në këtë pjesë të "SNËH", Koloreto dhe Blerina diskutojnë lajmet më virale të javës nëpër botë. Siç shprehen ata, gjëra të çuditshme ndodhin edhe në botë. Koloreto Cukali Blerina Shehu Dj Ankloe
Nga Andrew Tate te Edi Rama, gjithçka që u diskutua këtë të hënë në “SNËH”!
Sot Nuk Është e Hënë 19:03 24/01/2023
Në Davos, kostoja e eskortave është 700 euro ora!
Sot Nuk Është e Hënë 18:55 24/01/2023
“Në jug të kufirit, në perëndim të diellit” nga Haruki Murakami!
Sot Nuk Është e Hënë 18:54 24/01/2023
A ekziston një lidhje mes makinave të shpejta dhe madhësisë së penisit?!
Sot Nuk Është e Hënë 18:51 24/01/2023
Këshilla që të kesh sukses me një burrë!
Sot Nuk Është e Hënë 18:50 24/01/2023
Karma është një…
Sot Nuk Është e Hënë 18:43 24/01/2023
Roma, vendi ku hahet më mirë nëpër botë!
Sot Nuk Është e Hënë 18:43 24/01/2023