Në hapat e të atit, Sezgin Curi flet për të birin nga SOF për mikrofonin e TAR!
South Outdoor Festival - Live • 17:04 06/05/2022
South Outdoor Festival ishte padyshim një organizim që bëri bashkë të mëdhenj e të vegjël, të huaj e shqiptarë në bregdetin e bukur të jug, në plazhin e Borshit. TAR si gjithmonë ishte aty për të gjithë ju që nuk patët mundësi të ishit për t'ju treguar çdo detaj ashtu si ishin dhe intervistat ekskluzive të artistëve të ftuar që dhuruan një performancë të shkëlqyer. Në këtë video do të ndiqni intervistën e Sezgin Curi nga grupi Offchestra. Sezgin Curi Adi Pojana
Ku e gjen Sardi Strugaj muzën dhe frymëzimin në muzikë?!
South Outdoor Festival - Live 18:12 06/05/2022
Eugent Bushpepa vjen me një dedikim special për Top Albania Radio!
South Outdoor Festival - Live 17:11 06/05/2022
Si po promovojnë kulturën rome, Gipsy Groove flet ekskluzivisht për TAR nga South Outdoor Festival!
South Outdoor Festival - Live 17:05 06/05/2022
‘Filozofi i muzikës’, Killua nga SOF: “Muzika në Shqipëri është një ‘flluskë’ fallso!”
South Outdoor Festival - Live 17:05 06/05/2022
Në hapat e të atit, Sezgin Curi flet për të birin nga SOF për mikrofonin e TAR!
South Outdoor Festival - Live 17:04 06/05/2022
Urban Band me një përshëndetje shumë ‘funny’ për TAR pas performancës në South Outdoor Festival!
South Outdoor Festival - Live 17:03 06/05/2022
Elvana Gjata ka një falenderim special për të gjithë dëgjuesit e Top Albania Radio-s!
South Outdoor Festival - Live 16:46 06/05/2022