“Në kërkim të kuptimit”, ku dhe si mund ta gjejmë qëllimin tonë në jetë…
Sot Nuk Është e Hënë • 21:20 26/07/2022
Libri “Në kërkim të kuptimit në jetë“, shkruar nga Viktor E. Frankl, është një nga veprat më madhështore të epokës sonë. Në përgjithësi, nëse një libër ka një fragment, një ide që mbart fuqinë për të transformuar jetën e njeriut, kjo është një arsye e mirë për ta lexuar, për ta rilexuar dhe për ta vënë në rreshtin e parë të raftit. Ky libër ka shumë fragmente të tilla. Para së gjithash, ky është një libër për mbijetesën. Koloreto Cukali Dj Wizii
Akademia e Shkencave ‘bëhet bashkë’ me Policinë e Shtetit!
Sot Nuk Është e Hënë 17:59 27/09/2022
“Muzeu i pafajësisë” i Orhan Pamuk!
Sot Nuk Është e Hënë 17:39 27/09/2022
Si të zbulojmë shenjat e vetsabotimit?
Sot Nuk Është e Hënë 17:32 27/09/2022
Yvon Chouinard, një rast për t’u marrë shembull!
Sot Nuk Është e Hënë 17:30 27/09/2022
Shprehjet filozofike nga ‘poetë’ të mëdhenj!
Sot Nuk Është e Hënë 17:29 27/09/2022
Pula e gatuar me shurupin e kollës…
Sot Nuk Është e Hënë 17:27 27/09/2022
Studimi thotë se vajzat më të kënaqura në shtrat janë vajzat ‘materialiste’!
Sot Nuk Është e Hënë 17:25 27/09/2022