Neada Muçaj dhe Enxhi Nasufi zbulojnë ‘sekretet’ e Wake Up në “Ndryshe”.
Ndryshe • 19:23 30/11/2022
Yjet e "Wake Up" Neada Muçaj dhe Enxhi Nasufi kanë qenë të ftuara në emisionin "Ndryshe" këtë javë. Jeni mësuar t'i shikoni çdo mëngjes në Top Albania Radio dhe Top Channel por pse jo të mos i shikonit edhe njëherë në "Ndryshe" komplet ndryshe. Salsano Rapi Adi Pojana Neada Muçaj Enxhi Nasufi Dj Vini
Maestro: “S’do e takoj Kristin kur të dalë”!
Ndryshe 20:25 29/03/2023
Shqiptarët në kërkim të emisioneve si paçe këmbësh!
Ndryshe 20:16 29/03/2023
Armaldo Kllogjeri: “Nuk kam frikë të kritikoj Luizin”!
Ndryshe 19:24 29/03/2023
Madridi vjedh Top Albania Radion!
Ndryshe 19:22 29/03/2023
Jeta seksuale e Maestros para dhe pas BB VIP!
Ndryshe 19:16 29/03/2023
“Nuk e dija ku i binte Shqipëria”, fituesi i Big Brother Canada nuk e njeh Tiranën si kryeqytet!
Ndryshe 21:20 22/03/2023
Përgatitja e Luizit për BB VIP: 1 muaj izolim në shtëpi me miqtë!
Ndryshe 21:16 22/03/2023