Nëse do të ishte pjesë e kampit opozitar kë do të zgjidhte Blendi Klosi mes Alibeajt dhe Berishës?
Ndryshe • 20:38 11/05/2022
I ftuar në emisionin “Ndryshe” ka qenë deputeti i njohur Blendi Klosi. Ai ka zbuluar më shumë detaje jo vetëm nga jeta e tij por edhe në lidhje me politikën dhe zhvillimet e saj më të fundit sidomos sa i përket çështjes së zgjedhjes së Presidentit. Blendi është politikan mjaft i përfshirë dhe i angazhuar sidomos edhe në Partinë ku ai bën pjesë, atë Socialiste. Blendi Klosi Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Çdo gjë pa nivel që nuk dinit për Ina Kollçakun!
Ndryshe 20:00 31/05/2023
Nga ëndrrat seksuale e deri tek marrëdhëniet lezbike, Ina Kollçaku zbulon gjithçka!
Ndryshe 19:58 31/05/2023
Ina Kollçaku: “Në BB VIP do doja të isha opinioniste por jo banore”!
Ndryshe 19:57 31/05/2023
“Abuzuan me një vajzë nga provinca”, Ina Kollçaku flet mbi fillimet në muzikë!
Ndryshe 19:55 31/05/2023
Altin Shira refuzon xhiron me kalë për 1500 €!
Ndryshe 19:54 31/05/2023
“Nuk di t’i bëj upgrade dildos”, Muço kërkon ndihmë nga TAR!
Ndryshe 19:53 31/05/2023
Nga Rama e deri tek Nano, Myslim Murrizi demaskon gënjeshtarët më të mëdhenj në politikë!
Ndryshe 17:29 25/05/2023