Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Design Food & Drink Love & Sex

Nëse fëmijët tuaj kanë naze në ushqim, provoni njëherë këtë metodë!

“Dashuria kalon nga stomaku”, është një thënie gjermane. Kjo do të thotë që ushqimi dhe dashuria janë një kombinim i shkëlqyeshëm dhe se ju mund të joshni dikë ose të shprehni dashurinë tuaj përmes një vakti që përgatisni me kujdes.

Etoni Mama, është një mama që i bën të gjitha këto ndërsa shpreh dashurinë për 3 fëmijët e saj me fat. Shumë ngjyra, ushqime të gjalla dhe të shijshme, çdo pjesë e artit që Etoni bën është tregues i krijimtarisë, ndjenjës së mrekullisë dhe durimit të saj.

Po ju do e bënit këtë art për fëmijët tuaj?!

Rikujtojmë, se ekziston një korrelacion midis ngjyrave të ndryshme të perimeve dhe përfitimeve shëndetësore që ato ofrojnë. Perimet e kuqe janë të njohura për vetitë e tyre antioksiduese, ato jeshile janë të famshme për të ndihmuar në shëndetin e mirë të syve e ndërsa perimet e verdha shpesh konsiderohen si një burim i mirë i proteinave.

Ja disa nga krijimet e lezetshme për tu konsumuar nga kjo mama kreative:

Jemi në dietë me ushqime deti.

Familja e pabesueshme.

Dashuria e shprehur në tost.

Koha po troket dhe ne jemi gati për ëmbëlsirë!

Muskujt bëhen në kuzhinë, jo në palestër.

Kush e di emrin e këtij ariu portokalli?

Filmi “Finding Nemo” mund të ketë nevojë për një titull të ri: “Të hani Nemo”.

E frikshme apo e shijshme?

A tha dikush çokollatë?

Fantazmat nuk janë dukur kurrë aq të shijshëm më parë.

A mund ta merrni me mend këtë karakter?