Horoskopi Love & Sex

Nëse kanë filluar të kenë një pëlqim këto shenja të zodiakut thonë “Të dua” pa u menduar dy herë!

Është normale që të kesh tërheqje dhe pëlqim me personin tjetër në fazat e hershme të një marrëdhënieje. Megjithatë, kjo tërheqje e fortë ndonjëherë mund ta bëjë të vështirë kontrollin e ndjenjave dhe të bëjë që disa njerëz të shprehin dashurinë e tyre shumë shpejt. Këta individë priren të thonë “të dua” shumë herët përpara se të pranojnë thellësinë e ndjenjave të partnerit të tyre. Ata thjesht vazhdojnë me dy fjalët që kanë shumë peshë, duke mos i kushtuar vëmendje ritmit të marrëdhënies. Këtu janë 4 shenjat e zodiakut që e deklarojnë dashurinë e tyre shumë shpejt në marrëdhënie.

Dashi

Personat që i përkasin shenjës së Dashit janë impulsivë, ndaj kur dikush i tërheq vëmendjen, ata dashurohen menjëherë. Dhe sapo i dashuri i tyre të ketë vëmendjen e tyre të plotë, ata shpejt deklarojnë dashurinë e tyre për ta dhe shqiptojnë ato dy fjalë të veçanta. Ata nuk do të përmbahen nëse mendojnë ta duan shokun e tyre. Pa marrë parasysh pasojat, ata do të shprehin atë që synojnë.

Gaforrja

Pa i lënë vetes shumë kohë për të reflektuar mbi ndjenjat e tyre për personin tjetër, Gaforret janë ata që do të vendosen në zemrën e partnerit të tyre menjëherë pasi të fillojnë të bien në dashuri me të. Nuk duan të mërzitin askënd, ndaj sapo të shohin se të dy janë në drejtimin e duhur për një lidhje, nuk do të hezitojnë të shprehin emocionet e tyre.

Peshorja

Duke pasur parasysh se Peshorja njihet për gjetjen e dashurisë shumë lehtë, bëhet më e thjeshtë për këta individë që t’i shqiptojnë ato dy fjalë të përzemërta me shpejtësi dhe pa mundim, thjesht ‘Të dua’. Ata do të shprehin emocionet e tyre kur të besojnë se koha është e përshtatshme. Nuk ka rëndësi nëse është hera e parë që ju jeni lidhur apo keni muaj apo vite, ato nuk do të tërhiqen nga shprehja e dashurisë së tyre për ju.

Peshqit

Peshqit janë të prirur të bien në dashuri me shikim të parë. Ata nuk do të hezitonin t’ia shprehnin ato tre fjalë dashurie partnerit për të cilin fillojnë të ndiejnë pa marrë parasysh pasojat. Para se të njihen vërtet me dikë, Peshqit zakonisht fillojnë të romantizojnë lidhjen e tyre ose personin tjetër dhe besojnë se janë të dashuruar. Në fakt, kjo i bën ata të deklarojnë dashurinë e tyre para se të jenë gati.