Nëse keni nevojë për muskuj barku dëgjoni batutat e “Merre me lëng”
Merre me Lëng Show • 21:26 22/01/2021
Dëgjoni emisionin "Merre me lëng" për të zbukuruar ditën, për ta veshur me nuanca buzëqeshjeje vetëm nga treshja jonë e dashur, Anisa, Aleks dhe Nilsa. Këtë herë ata patën shumë thashetheme interesante për të bërë. Si gjithmonë me kategoritë e tyre të veçanta dhe me historitë e padëgjuara më parë. Alex Seitaj Nilsa Hysi Anisa Kushta
Romina Ruda ‘qan hallet’ me Nilsën, Aleksin dhe Anisën
Merre me Lëng Show 14:09 21/05/2021
Alex Seitaj i kundërpërgjigjet Rezart Veleshnjës: “Homofob, e falenderoj se më rriti audiencën”
Merre me Lëng Show 16:58 07/05/2021
Rikthehet “Merre me lëng” që çdo gjë e kthen në humor
Merre me Lëng Show 21:28 30/04/2021
Të rejat më të fundit nga “Merre me lëng show” pas një muaji pauze
Merre me Lëng Show 15:16 24/04/2021
Pozititviteti i Ryfes infekton më në fund treshen e Merre me lëng…
Merre me Lëng Show 19:48 06/02/2021
Merre me lëng: Lagështira e Tiranës që hyn deri në palcë…
Merre me Lëng Show 15:23 30/01/2021
Nëse keni nevojë për muskuj barku dëgjoni batutat e “Merre me lëng”
Merre me Lëng Show 21:26 22/01/2021