Nga “At The Movies” në përkthyese, Arta Sinamati flet për librin “Nuk përfundon kështu”!
Live From Tirana • 10:15 12/08/2022
E ftuar në “Live From Tirana” ka qenë Arta Sinamti, një nga prezantueset e emisionit për adhuruesit e filmave në Top Albania Radio, “At The Movies”. Së fundmi ajo ka qenë përkthyese e librit “Nuk përfundon kështu”, punë për të cilën na ka folur më shumë vetë ajo… Stenaldo Mëhilli Albana Ruçi Arta Sinamati Danko Dj
Kush janë personazhet që kryesojnë “Social Top 5” për këtë javë? Zbulojini…
Live From Tirana 15:23 24/09/2022
Gjithçka rreth albumit më të ri “EUDAIMONIA” e tregon vetë KOKA në TAR!
Live From Tirana 15:09 24/09/2022
Të gjithë duhemi në showbiz?! Sipas Suada Daci ka gjithmonë një ‘por’…
Live From Tirana 15:05 24/09/2022
Se sa ndikohet balerini Graciano Tagani nga lajmet që qarkullojnë në rrjet na e tregon vetë në TAR!
Live From Tirana 11:12 23/09/2022
Gjuha e dhunës në programet televizive sipas gazetares Lorina Mixha është e…
Live From Tirana 11:11 23/09/2022
Përshtypjet e turistëve për atraksionet e njohura Big Ben, Stonehenge dhe jo vetëm…
Live From Tirana 10:31 23/09/2022
Cilat janë për Bjordi Mezini 5 këngët e tij më të dashura?!
Live From Tirana 20:05 21/09/2022