Nga deklarata e Mandi Nishtullës dhe deri tek leja e vajzave gjatë ciklit – S’e Kam Me Ty 16/11/2023
S'e Kam me Ty • 18:12 18/11/2023
Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur… Jonida Aliçkolli Elios Shuli Lei Kraja Dj Ankloe
Lei Kraja: “Fjodora Fjora zbulon më shumë sec duhet për jetën personale”!
S'e Kam me Ty 18:43 02/12/2023
‘Kiara’ për shtatzëninë: “Nuk kisha dëshirë ta ndaja me fansat”!
S'e Kam me Ty 18:43 02/12/2023
‘Irini Qirjako’: “Posesiviteti duhet treguar në krevat”!
S'e Kam me Ty 18:43 02/12/2023
Ndërhyrjet më të kërkuara nga shqiptarët sipas Dr.Skerdit!
S'e Kam me Ty 18:43 02/12/2023
Dr.Skerdi: “Burri operoi gruan dhe të dashurën brenda 1 dite”!
S'e Kam me Ty 18:43 02/12/2023
Nga ndërhyrjet estetike që bëjnë shqiptarët deri tek video-t më virale – S’e Kam me Ty 30/11/2023
S'e Kam me Ty 19:31 01/12/2023
Ekskluzive: “Arbana Osmani” thyen heshtjen njëherë e përgjithmonë!
S'e Kam me Ty 18:45 25/11/2023