Nga detyra si drejtor i Postës Shqiptare deri te situata në PD, Ervin Bushati i tregon të gjitha!
Ndryshe • 20:53 12/01/2022
E marta 'Ndryshe' nuk mund të mungonte edhe këtë javë për gjithë dëgjuesit e TAR. I ftuar special i këtij episodi ishte politikani Ervin Bushati, njëkohësisht dhe drejtor i përgjithshëm i Postës Shqiptare. Ervin Bushati Salsano Rrapi Adi Pojana DJ Vini
Best of “Ndryshe” në Top Albania Radio!
Ndryshe 18:15 26/07/2022
Kur dashnorin e ke me recetë nga mjeku…!
Ndryshe 19:24 20/07/2022
Hapja e negociatave me BE, klauzolat që duhen plotësuar mbi jetën seksuale.
Ndryshe 19:13 20/07/2022
Salsano feston ditëlindjen me “belly dancers”!
Ndryshe 19:06 20/07/2022
A është bërë Beniada mendjemadhe? Ja si përgjigjet ajo!
Ndryshe 18:47 20/07/2022
Surpriza e Top Albania Radio-s për Salsano Rrapin!
Ndryshe 21:57 19/07/2022
Ja si të fitoni nga klikimet sipas shefave të Acromax!
Ndryshe 20:20 13/07/2022