Nga dramat e grave në shoqërinë tonë e deri tek impenjimet e saj të shumta, Xhoi Jakaj flet për TAR!
Live From Tirana • 12:26 10/08/2022
E ftuar në “Live From Tirana” ka qenë aktivistja dhe ish-drejtoresha e Burgut të Grave 325, Xhoi Jakaj. Në një intervistë të veçantë për TAR, Xhoi ka zbuluar shumë… Albana Ruçi Stenaldo Mëhilli Xhoi Jakaj Danko Dj
Xhonald Mamo na tregon si të zgjasim jetën e pajisjeve tona elektronike!
Live From Tirana 12:33 01/10/2022
Niko Komani zbulon anën tjetër të lajmeve të rreme që qarkullojnë në rrjet!
Live From Tirana 10:26 30/09/2022
Vesa Smolica rikthehet në muzikë pas një pauze të gjatë, ja si e përjeton ajo këtë periudhë!
Live From Tirana 10:25 30/09/2022
Opera “Cavalleria Rusticana” rikthehet në TKOB pas 34 vitesh, ja çfarë duhet të dimë!
Live From Tirana 10:21 30/09/2022
Ja disa nga përshtypjet e turistëve për atraksionet e njohura…
Live From Tirana 15:14 29/09/2022
Elona dhe Jonida na zbulojnë se çfarë të presim nga sezoni i ri i “Pardon My French”!
Live From Tirana 14:25 28/09/2022
Sa vlerë kanë konkurset e bukurisë sot?! Alda Bida na tregon gjithçka!
Live From Tirana 11:52 28/09/2022