Nga grushtat e gjimnazit tek simpatia për Xhemi Shehun. Hamit Valteri i rrëfen të gjitha!
Ndryshe • 20:39 28/09/2022
Në këtë episod të 'Ndryshe' i ftuari ishte politikani Halit Valteri. Z. Valteri jo vetëm që iu përgjigj të gjitha pyetjeve politike dhe 'pa nivel' të Salsanos dhe Adit, por dhe nuk na kurseu mendimet e tij të sinqerta lidhur me të gjithë politikanët shqiptarë. Halit Valteri Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Juristja bën seks sipas ligjit, i shoqi thyen…
Ndryshe 17:35 25/01/2023
Zhaklin Lekatari flet në lidhje me ndikimin e Big Brother në jetën e saj!
Ndryshe 17:23 25/01/2023
“Nuk bëhem pjesë e ditëlindjes së Oltës se jam vogëlush”, Ronaldo Sharkës s’i del e keqja!
Ndryshe 17:17 25/01/2023
“Olta nuk është e ligë por teatrale”, Zhaklin Lekatari ka një mendim për secilin banor të BBV!
Ndryshe 17:09 25/01/2023
Zhaklin Lekatari: “Nëse do isha brenda do ngacmoja Luizin!”
Ndryshe 17:00 25/01/2023
Zhaklin Lekatari zbulon se ka qenë viktimë e sulmeve fizike dhe kibernetike!
Ndryshe 16:57 25/01/2023
Barcaleta e javës/ “Ishte një çift që po shikonte Big Brother…”
Ndryshe 18:29 18/01/2023