Celebrities Gossip

Nga Kate në Catherine, kërkesa e çuditshme e Dukeshës pas njohjes me Princin William…

Kate Middleton dhe Princ William janë një nga çiftet më të përfolura, pasi shpeshherë kanë qenë në qendër të vëmendjes me gjestet e veçanta të dashurisë që kanë bërë për njëri-tjetrin. Pasi marrëdhënia e Dukës dhe Dukeshës së Kembrixhit u vu në qendër të vëmendjes së publikut pas diplomimit të tyre në universitet, ata u titulluan “Kate dhe Wills”.

Edhe pse emri i saj i plotë është Catherine, e dashura e tij në universitet u bë e njohur si Kate ndërsa bota mendonte nëse ajo do të ishte mbretëresha e ardhshme. Megjithatë, është raportuar se Dukesha e Kembrixhit nuk është në të vërtetë një fanse e emrit Kate dhe madje u dërgoi email miqve të saj në vitin 2008 duke u kërkuar atyre që në vend të saj ta thërrisnin Catherine.

Dy vjet përpara se të vendoste unazën e saj mahnitëse të fejesës prej safiri, Kate tashmë po mendonte për rolin që do të zinte përfundimisht brenda familjes mbretërore. Duke shkruar për Sunday Express në atë kohë, gazetari Adam Helliker tha si më poshtë.

Me fejesën e Princit William tani një është e sigurt, ka shenja intriguese që Kate Middleton po përgatitet për rolin e saj të ardhshëm. Duket se edhe ajo po e merr shumë seriozisht. Dëgjoj se në javët e fundit ajo ka informuar në heshtje miqtë se do të dëshironte të hiqte dorë nga Kate joformale dhe në të ardhmen dëshiron të njihet me emrin e saj të plotë Catherine.

Ekspertja mbretërore Daniela Elser pretendoi se miqtë e Kate ishin pak të befasuar nga kërkesa. Megjithatë, Elser pretendoi se dukesha e bëri kërkesën e saj me shumë finesë dhe humor.