Nga “përroi psiqik” i influencerave e deri tek muzeu i reçipetave, zbuloni lajmet e javës!
Pardon My French • 21:34 28/09/2023
Një emision ku si asnjëherë më parë mendimet dhe fjalët vijnë si në jetë, të pacensuruara…Mirë, ndoshta pak të censuruara. Cila kanë qenë temat kryesore të kësaj jave?! Jonida Aliçkolli Eno Popi Dj Ankloe
Nga lajmet më të bujshme deri tek dashuria e velinës për Sardi Strugaj gjithçka në PMF 30/11/2023
Pardon My French 19:03 30/11/2023
Rita Petro në BB VIP 3!
Pardon My French 17:32 25/11/2023
Rita Petro mbi dashurinë e jetës: “Të dy ishim të martuar, e kam ndjerë paragjykimin”!
Pardon My French 17:32 25/11/2023
Pirro Çako : “Kledi Bahiti është gjysma ime në këtë Triptik”!
Pardon My French 20:57 24/11/2023
Pirro Çako : “I them Zotit nuk dua më shumë nga ç’më ke dhënë, jam i lumtur”!
Pardon My French 20:55 24/11/2023
“Unë nuk jam fitimprurës”, Pirro Çako zbulon arsyen pas braktisjes së skenës!
Pardon My French 20:52 24/11/2023
Një vështrim mbi karrierën e suksesshme të Pirro Çakos dhe rikthimin pas 4 vitesh si kantautor!
Pardon My French 18:40 23/11/2023