Nga politikanët që flirtojnë, deri te moderatori i preferuar, Sonila Meço vjen ‘ndryshe’ për TAR!
Ndryshe • 20:21 15/06/2022
E ftuar në këtë episod të ‘Ndryshe’ ishte gazetarja e njohur, Sonila Meço. E njohur prej vitesh tanimë dhe teksa e kemi parë të drejtojë pyetje në emisione të ndryshme, ajo vjen për t’u përgjigjur disa pyetjeve shumë ‘pikante’ të Salsanos dhe Adit. Sonila Meço Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Best of “Ndryshe” në Top Albania Radio!
Ndryshe 18:15 26/07/2022
Kur dashnorin e ke me recetë nga mjeku…!
Ndryshe 19:24 20/07/2022
Hapja e negociatave me BE, klauzolat që duhen plotësuar mbi jetën seksuale.
Ndryshe 19:13 20/07/2022
Salsano feston ditëlindjen me “belly dancers”!
Ndryshe 19:06 20/07/2022
A është bërë Beniada mendjemadhe? Ja si përgjigjet ajo!
Ndryshe 18:47 20/07/2022
Surpriza e Top Albania Radio-s për Salsano Rrapin!
Ndryshe 21:57 19/07/2022
Ja si të fitoni nga klikimet sipas shefave të Acromax!
Ndryshe 20:20 13/07/2022