Nga Rama e deri tek Nano, Myslim Murrizi demaskon gënjeshtarët më të mëdhenj në politikë!
Ndryshe • 17:29 25/05/2023
Në “Ndryshe”, mund të themi me plot gojë se nuk mbeti gjë pa u thënë. I ftuar në studion e TAR ishte Myslim Murrizi, i cili tregoi shumëçka në lidhje me politikën. Murrizi nuk ngurroi të fliste pa filtra ashtu siç jemi mësuar ta shohim dhe të kthente përgjigje pikante ndaj pyetjeve ngacmuese të Salsanos dhe Adit. Myslim Murrizi Salsano Rapi Adi Pojana Dj Vini
“Sa skandal është ai”, Visjan Ukcenaj ofendon moderatorët!
Ndryshe 20:16 27/09/2023
“Borxhi i shoqnisë”! – Barcaleta e javës në Ndryshe
Ndryshe 20:13 27/09/2023
Telefonuesi bie në dashuri me recepsionisten e TAR!
Ndryshe 20:12 27/09/2023
Meri Shehu: “Shqiptaret nuk ja tregojnë ëndrrat burrave”!
Ndryshe 20:11 27/09/2023
Rudina Dembacaj: “Do e lë Markun, ka burra boll”!
Ndryshe 20:10 27/09/2023
Veriori “hiqet” si himariot!
Ndryshe 20:07 27/09/2023
Pitbull mban të fshehtë prejardhjen shqiptare!
Ndryshe 20:06 27/09/2023