Celebrities Gossip Love & Sex Showbiz

Nga Rihanna te Lady Gaga, ja këshillat më të mira të seksit që të famshmit kanë dhënë ndonjëherë!

Për disa personazhe të famshëm, seksi nuk është një gjë tabu që ndodh vetëm pas dyerve të mbyllura. Është një akt i natyrshëm, i domosdoshëm që meriton të flitet hapur dhe sinqerisht. Madje, disa prej tyre kanë edhe këshilla për jetën seksuale të fansave të tyre. Këta yje kanë disa këshilla për të shfrytëzuar sa më shumë kohën tuaj në dhomën e gjumit.

Camila Mendes

Dua t’u them [djemve]: Mos bëni seks për veten, bëni seks me mua. Unë dua që ata të kuptojnë se është shumë më mirë kur jemi të lidhur vërtet”, tha ajo në një intervistë. Duket se kjo kërkon pak komunikim me partnerin tuaj.

Jada Pinkett Smith

Mendoni për vende jashtë që janë të rehatshme për të bërë seks. A ka ai akses në zyrën e tij? Ka një takim fantazi. Bëhu sekretarja e tij! Thjesht ndërroje. Çdo gjë e tillë mund ta mbajë atë. Çdo gjë duhet për të mbajtur flakën gjallë.

Lady Gaga 

Unë kurrë nuk e kam shijuar seksin deri dy vjet më parë. Ishte një marrëdhënie e duhur monogame në të cilën u ndjeva mjaftueshëm e lirë për të besuar dhe kisha mjaft dashuri për veten… Seksi është shprehja përfundimtare e cenueshmërisë dhe për mua ishte e rëndësishme të dija se ishte një marrëdhënie e duhur, kështu që ishte seksi si një burim dashurie dhe asgjë tjetër.

Rihanna

Mund të dëshpërohem për paralojën… E dua tani.

Khloe Kardashian

Unë besoj në të folurit e pistë. Komunikimi gjatë seksit është një domosdoshmëri, dhe në fakt mendoj se është e vrazhdë nëse nuk jeni të zëshëm. Nëse djali im nuk është i zëshëm, unë nuk jam e emocionuar. Si duhet ta di nëse ai po kënaqet?