Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Ngjarjet që shënuan 2020, ngjarjet që ndikuan më shumë, që ndryshuan popuj e rrjedhën e jetës tonë
Last Night of 2020, Video Podcasts • 16:45 05/01/2021
Programi i natës së fundit të vitit, vjen këtë herë nga Eno Popi, mbas traditës të krijuar nga Ledion Liço. Ngjarjet që shënuan 2020, ngjarjet që ndikuan më shumë, që ndryshuan popuj si edhe pikëpyetjet me të cilat nisim 2021. Në fund të çdo viti i Urojmë vetes një vit më të mirë, por mbas 2020 kuptuam që ishim mirë kur ishim keq. Përpara se të vendosni se cilat do të jenë zotimet tuaja për vitin e ri rishkoni edhe njëherë nëpër ngjarjet më të rëndësishme të këtyrë 12 muajve të gjatë sa një bliz aparati. A mundeni? Eno Popi Saix DJ
“Nuk kam pyetje, je ikonë e modës”, vizita plot surpriza e Ramës në Kosovë!
Sot Nuk Është e Hënë 19:12 28/09/2021
“Tik Toku” të ngre nga varri?!
Sot Nuk Është e Hënë 18:58 28/09/2021
Më thuaj çfarë muzike dëgjon, të të them çfarë njeriu je!
Sot Nuk Është e Hënë 18:47 28/09/2021
“Fansat e “Për’Puthen” duhet të shenjohen si hajdutët dikur, të mbajmë distancë prej tyre!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:41 28/09/2021
“Smartphone-t” kanë ekzistuar që në vitet 1670?!
Sot Nuk Është e Hënë 17:34 28/09/2021
Berisha dhe Basha në “Për’puthen”, Yuri Kim në rolin e Arjan Konomit!
Sot Nuk Është e Hënë 17:33 28/09/2021
George Soros vërtet del foto me ta, por disa i mban vetëm për t’i fshirë atletet!
Sot Nuk Është e Hënë 17:31 28/09/2021