Niko Komani zbulon anën tjetër të lajmeve të rreme që qarkullojnë në rrjet!
Live From Tirana • 10:26 30/09/2022
I ftuar në “Live From Tirana” ka qenë Niko Komani për të diskutuar më shumë mbi ‘fake news’. Cilat janë ato lajme të rreme që kanë qarkulluar në rrjet për Nikon dhe si ka reaguar ai ndaj tyre? Elios Shuli Niko Komani Wizii Dj
Ibro Deli: “Unë jam shumë i lidhur me beba dhe dua të bëj një beb…”
Live From Tirana 15:47 28/11/2022
Një muzikant ndërkombëtar si Eugent Bushpepa!
Live From Tirana 15:43 28/11/2022
Mimoza Ahmeti tregon të vërtetën e ndërtimit pa leje: “E kisha marrë lejen nga bashkia”!
Live From Tirana 19:33 26/11/2022
Njihuni me personazhet e famshëm që kanë fituar më shumë ndjekës këtë javë!
Live From Tirana 19:27 26/11/2022
Më mirë të lindësh djalë apo vajzë?
Live From Tirana 19:18 26/11/2022
Arian Demolli zbulon arsyen se përse Samanta Karavella nuk ka koncerte në Shqipëri!
Live From Tirana 09:01 25/11/2022
Si të dallojmë talentin dhe potencialin e fëmijëve, Egzona Ademi flet për TAR!
Live From Tirana 08:58 25/11/2022