Nilsa Hysi flet për bashkëpunimin me artistin e huaj, dhe jo vetëm në “Pardon My French”!
Pardon My French • 20:33 29/06/2022
E ftuar në episodin e sotëm në “Pardon My French” ishte Nilsa Hysi në një intervistë në TAR, ku foli për muzikën, angazhimin me rrjetet sociale dhe jo vetëm. Ajo foli gjithashtu edhe për bashkëpunimin me Alo The One në këngën “Mæmen”. Nilsa Hysi Jonida Aliçkolli Elona Duro Dj Wizii
Dasmë e shumëpritur për Sarën e Ledrin? Na e zbulon Xheraldina…
Pardon My French 16:31 28/07/2022
Xheraldina Vula: “Jetojmë bashkë por duam që Sara dhe Ledri të largohen.”
Pardon My French 16:30 28/07/2022
Gjithçka që nuk dinit për Ledri Vulën jua thonë prindërit e tij.
Pardon My French 16:28 28/07/2022
Xheraldina e Agron Vula të pandashëm në punë e në jetë!
Pardon My French 16:26 28/07/2022
Sekreti i lidhjes së lumtur sipas prindërve të Ledrit? Kafeja e mëngjesit!
Pardon My French 16:25 28/07/2022
Nga lidhja e tyre, deri te Ledri, Sara dhe Poem, Xheraldina dhe Agron Vula i thonë të gjitha në TAR!
Pardon My French 18:39 27/07/2022
A do të jetë sërish Mikela pjesë e ekranit?! Ja reality show ku…
Pardon My French 20:00 21/07/2022