Nis një sezon i ri për Top Albania Radio!
TAR Exclusive • 20:46 20/09/2022
Pamje nga festa e organizuar me rastin e çeljes së një sezoni të ri për TAR. Radio më e madhe në Shqipëri, ju premton shumë edhe në këtë sezon, me lajmet më të rëndësishme dhe virale, intervistat dhe të ftuarit më të komentuar të momentit dhe programe që nuk duhen humbur.
Salsano Rapi dhe Lori Bala do të na tregonin pak nga performanca por rrugës ndryshuan mendje…
TAR Exclusive 18:40 26/11/2022
Arbër Çepani jep mendimin e tij në lidhje me debatin mes Megit dhe Arditit!
TAR Exclusive 18:37 26/11/2022
Çfarë po shpikin Isli dhe Arditi në Gold Room?!
TAR Exclusive 18:36 26/11/2022
Ju prezantojmë me çunin Tirons dhe gocën Tironse në “Dancing With The Stars”!
TAR Exclusive 18:32 26/11/2022
Pamje nga prapaskenat, Julka Gramo bën prova pak para nisjes së DWTS!
TAR Exclusive 11:17 26/11/2022
Isli dhe Ledia bëjnë prova në prapaskena të DWTS!
TAR Exclusive 11:15 26/11/2022
Arbri dhe Erisa në prapaskena, pak para performancës së tyre në DWTS!
TAR Exclusive 11:13 26/11/2022