Horoskopi

Nis zyrtarisht sezoni i bricjapit, ja ndryshimet që priten të ndodhin…

Sezoni i bricjapit 2021-2022 ka mbërritur për t’ju ndihmuar të çlironi rebelin tuaj të brendshëm. Dimri mund të shkaktojë disa emocione të përziera. Nga njëra anë, është duke ngrirë, kështu që shanset tuaja për të shijuar vetëm qëndrimin jashtë janë zhdukur disi. Nga ana tjetër, ju mund të shihni një borë të mrekullueshme, ndërsa jeni duke pirë kakao të nxehtë brenda, kështu që nuk është gjithçka dhe aq keq. Sezoni i bricjapit është vetëm një nga 12 sezonet astrologjike që ndodh çdo muaj, por shënon gjithashtu fillimin e solsticit dimëror, i njohur ndryshe si fillimi zyrtar i dimrit. Ashtu si çdo sezon astrologjik, ai i bricjapit ka atmosferën e vet që po ndodh që mund të ndikojë pothuajse në çdo pjesë të jetës suaj.

Çfarë do të thotë sezoni i bricjapit për shenjën tuaj?

Sezoni i bricjapit fillon me mbylljen e vitit dhe ju me të vërtetë do ta ndjeni këtë ndjenjë në jetën tuaj kur ora të shënojë mesnatën e 31 dhjetorit. Është koha për të parë të gjitha gjërat e mrekullueshme që vijnë më pas. Kjo shoqërohet me një energji serioze rebelizmi. Do të ndjeni nevojën për të bërë çfarëdo që dëshironi të bëni, qoftë lyerja e flokëve në rozë, dalja me parashutë, pushimet e ëndrrave të vonuara prej kohësh apo lëvizja në të gjithë vendin. Në të njëjtën kohë, po ndodh një lidhje intensive Venus-Pluton që mund t’ju bëjë të ndiheni super të gjallë dhe të pasionuar. Kjo do të futet lehtësisht në jetën tuaj të dashurisë gjithashtu. Sezoni i bricjapit do të ndikojë në të gjitha shenjat e zodiakut, por bricjapi dhe gaforrja do ta ndiejnë atë më shumë.

Si do të ndikojë sezoni i bricjapit në pjesën tjetër të vitit?

Heqja dorë nga e kaluara dhe fokusimi në të ardhmen tuaj ka një mënyrë të çuditshme për të çliruar shumë energji mendore. Do të ndiheni shumë më të lehtë dhe më të shndritshëm ndërsa hyni në vitin 2022. Gjithashtu, lëshimi i rebelizmit tuaj të brendshëm do t’ju kujtojë se sa të përgjegjshëm keni qenë kohët e fundit.

Kur është sezoni i ardhshëm i zodiakut?

Më tej është sezoni i ujorit, i cili zgjat nga 20 janari 2022 deri më 18 shkurt 2022. Gjatë kësaj kohe, do të ndiheni të gjitha llojet e qetësimit. Deri atëherë, kënaquni duke bërë gjithçka që dëshiron zemra juaj. Është forma më e mirë e dashurisë për veten.