Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Design Love & Sex

Një artiste dokumenton udhëtimin e saj të shtatzënisë në disa vizatime!

Amanda Oleander, një artiste nga Los Angeles e njohur për vizatimet e saj simpatike të frymëzuara nga jeta e saj e përditshme, ka një lajm të mirë për të ndarë. Ajo dhe burri i saj Joey janë në pritje të fëmijës së tyre të parë dhe Amanda po përshkruan udhëtimin e saj të shtatzënisë në vizatime të adhurueshme ditore.

Ekziston një thënie që pretendon se nëse një grua shtatzënë nuk plotëson dëshirën e saj për ushqim, fëmija do të lindë me një shenjë lindje në formën e ushqimit që ajo dëshiron. Dhe në disa kultura të tjera, ka shumë kufizime ushqimore për gratë shtatzëna.

Unë jam shtatzënë

Ne tashmë të duam shumë

Bota që fëmija di është ajo që ata shohin dhe prekin

Tremujori i parë kundrejt tremujorit të dytë ishin nata dhe dita e një ndryshimi për mua

Tremujori i dytë ka qenë kaq mahnitës

Foshnja fillon të shkelmojë sa herë që Xhoi luan një këngë për të

Takimi me fëmijën e mikes time më të mirë

Njihuni me Amanda-n, personin që qëndron pas këtyre vizatimeve të adhurueshëm dhe burrin e saj Joey

Një puthje në ballë është diçka shumë e veçantë

Kjo është frymëzuar nga dreka jonë e djeshme

Të jesh afër një personi që ti e do është një nga gjërat e preferuara për të bërë