Celebrities Gossip Showbiz

Një falje publike siç i takon, Will Smith ka një mesazh për Chris Rock!

Will Smith i kërkoi një tjetër falje Chris Rock-ut të premten dhe zbuloi se ish-miku i tij ende nuk e ka falur atë që e goditi në skenë gjatë ceremonisë së Oscars. Smith tha se ai kishte shpenzuar tre muajt e fundit për të ‘punuar’ me veten dhe tani e kuptoi se sa njerëz lëndoi kur goditi Rock në skenë.

Kam kontaktuar me Chris dhe mesazhi që u kthye është se ai nuk është gati të flasë dhe se kur të jetë, ai do të kontaktojë. Kështu që unë do të të them, Chris, të kërkoj falje. Sjellja ime ishte e papranueshme dhe unë jam këtu sa herë që je gati për të folur. Unë thjesht nuk e kuptova se sa njerëz u lënduan në atë moment, kështu që dua t’i kërkoj falje nënës së Chris. Dua të kërkoj falje.

Dua t’i kërkoj falje Tony Rock… Tony Rock ishte njeriu im dhe kjo ndoshta është e pariparueshme.

Ai gjithashtu i kërkoi falje Jada Pinkett Smith, gruas së tij, nderin e së cilës ai pretendoi se po e mbronte me shpërthimin, dhe tha se ajo nuk kishte asnjë lidhje me të.

Kam kaluar tre muajt e fundit duke përsëritur dhe kuptuar nuancat dhe kompleksitetin e asaj që ndodhi në atë moment. Nuk do të përpiqem t’i zbërthej të gjitha këto tani, por mund t’ju them të gjithëve, nuk është asnjë pjesë e imja që mendon se ishte mënyra e duhur për t’u sjellë në atë moment. Nuk mendon asnjë pjesë e imja që kjo është mënyra optimale për të trajtuar një ndjenjë mosrespektimi ose fyerje.