Një fan club për të gjithë tifozët e Milan, Elton Guranjaku na zbulon gjithçka!
Live From Tirana • 10:19 12/08/2022
I ftuar në “Live From Tirana” ka qenë Elton Guranjaku, president i Milan Club Albania. Ai ka folur dhe ka dhënë më shumë detaje rreth fan clubit të krijuar enkas për të gjithë tifozët e ekipit të Milanit këtu në vendin tonë. Albana Ruçi Stenaldo Mëhilli Elton Guranjaku Danko Dj
Kush janë personazhet që kryesojnë “Social Top 5” për këtë javë? Zbulojini…
Live From Tirana 15:23 24/09/2022
Gjithçka rreth albumit më të ri “EUDAIMONIA” e tregon vetë KOKA në TAR!
Live From Tirana 15:09 24/09/2022
Të gjithë duhemi në showbiz?! Sipas Suada Daci ka gjithmonë një ‘por’…
Live From Tirana 15:05 24/09/2022
Se sa ndikohet balerini Graciano Tagani nga lajmet që qarkullojnë në rrjet na e tregon vetë në TAR!
Live From Tirana 11:12 23/09/2022
Gjuha e dhunës në programet televizive sipas gazetares Lorina Mixha është e…
Live From Tirana 11:11 23/09/2022
Përshtypjet e turistëve për atraksionet e njohura Big Ben, Stonehenge dhe jo vetëm…
Live From Tirana 10:31 23/09/2022
Cilat janë për Bjordi Mezini 5 këngët e tij më të dashura?!
Live From Tirana 20:05 21/09/2022