Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

Një film biografik tërërsisht me Lego, artisti i njohur Pharrell Williams vjen me risi!

Artisti i njohur Pharrell Williams së fundmi ka pasqyruar gjithçka në lidhje me çfarë është marrë dhe se çfarë ka përgatitur gjatë dekadës së fundit. Së shpejti do të kemi një film. Me regji nga Morgan Neville, ai do të dalë në treg më 11 tetor 2024 dhe titullohet “Piece by Piece”. E gjithë jeta e Pharrell-it do të jetë e detajuar, gjithçka që nga formimi i grupit të tij rock N.E.R.D dhe labelit të tij të modës, deri tek performanca e tij dhe puna si producent duke punuar me disa nga emrat më të mëdhenj në industrinë e muzikës.

Por prezantimi është ai që ka të ngjarë të tërheqë njerëzit… sepse e gjithë kjo do të shfaqet si Lego. Po, filmi tjetër i Legos është në thelb një foto biografike për Pharrell. Para se të ngrini vetullat dhe të habiteni, mund të dëgjoni se si Pharrell pret që e gjithë gjëja të bashkohet pavarësisht se është shumë e ndryshme nga filmat e mëparshëm.

Unë nuk dua të shoh një film të tërë ku jam ulur dhe duke filozofuar.

Ndërsa pa dyshim ishte i shqetësuar për disa sekonda kur regjisori Neville i dha idenë, ai u hodh drejt projektit dhe këmbënguli se estetika e legos nuk ishte një mashtrim. Pharrell tha se:

Sapo e dëgjova, më pëlqeu. Nuk është thjesht një mashtrim, është pjesë e temës, për çfarë ka të bëjë historia, e cila është krijimi i rrugës suaj, të kesh agjenci mbi veten, lego, më së shumti. Blloqet themelore të ndërtimit të krijimtarisë. Është thjesht imagjinatë e pastër dhe mund të bësh çfarë të duash.

“Piece by Piece” do të jetë së shpejti në kinema.