Lancio Music

Një hyrje e re dhe ndryshime në ‘top 5’ e kësaj jave në Spotify!

Rrugëtimi 5-ditor i “Lancio” mbyllet këtë të premte me një tjetër episod dinamik, ku do të dëgjoni këngët të cilat qëndrojnë në krye të klasifikimeve kombëtare dhe ndërkombëtare. E teksa misioni i “Lancio” nuk është vetëm t’ju argëtojë me këngët tuaja të preferuara, por edhe t’ju njohë me klasifikimet kudo në botë të muzikës së mirë, ne do t’ju njohim me 5 këngët të cilat qëndrojnë në krye të Spotify për këtë javë.

Lista e kësaj jave nuk ka ndryshuar, teksa vendi i parë nuk ka ndryshuar ende në këtë klasifikim. Por për ta konkretizuar gjithçka, ndiqni renditjen e mëposhtme nga vendi i pestë deri te ajo këngë që mban kurorën edhe për këtë javë në Spotify.

5.Envolver- Anitta

4.Enemy (with JID) – from the series Arcane League of Legends- Imagine Dragons

3. STAY (with Justin Bieber) by The Kid LAROI

2.Heat Waves – Glass Animals

1.Harry Styles – As It Was