Celebrities Film & Tv

Një lajm i keq për fansat e “Station Eleven”! Nuk do të ketë më një…

Që në fillim, “Station Eleven” u cilësua si një mini-serial. Ndërkohë që është e mundur që mund të marrë rrugën e “White Lotus” dhe “Big Little Lies” dy shfaqje të tjera të HBO-së të destinuara fillimisht si projekte një-sezonale që kanë vazhduar gjithsesi. Historia mbulon shumicën e ngjarjeve nga libri. Sigurisht që pati disa ndryshime. Jeevan (Himesh Patel), për shembull, ka një rol shumë më të madh se ai në historinë origjinale.

Në një intervistë të fundit me “Bustle”, Mandel tha se ajo ishte relativisht e larguar nga seriali. Por ajo kishte qenë mike me prezantuesin e shfaqjes Patrick Somerville (The Leftovers) përpara se të punonin së bashku, dhe kur ai propozoi largimin nga materiali burimor kryesisht mbi tekstin ajo ishte e lumtur të nënshkruante.

Ai erdhi tek unë shumë herët dhe më tha, ‘Dua të ndryshoj mjedisin e shfaqjes nga Toronto në Çikago’. Unë isha mirë me të. Nuk e mbaj mend nëse ai e ka pastruar linjën e komplotit Kirsten dhe Jeevan me mua, por për rekord, më pëlqen.

Pas një ribashkimi emocional, Kirsten (Mackenzie Davis) dhe Jeevan (Himesh Patel) kanë arritur në fund të udhëtimit të tyre në “Station Eleven”, seriali i “HBO Max”, i cili është përshtatur nga romani i Emily St. në një sezon të dytë.

Somerville duke drejtuar përshtatjen “Station Eleven” u përqendrua në shkrimin e romanit të saj të ardhshëm, “Sea of Tranquility”, një histori udhëtimi në kohë që shtrihet nga British Columbia në 1912 deri në një post në Hënë në 2041 dhe ndjek jetën e ndërlidhur të personazheve të shumtë.

“Sea of Tranquility” do të publikohet në prill 2022. Mandel nuk ka shprehur interes për të rivizituar botën e “Station Eleven” në një libër tjetër, por është e mundur që një nga romanet e tjera të saj mund të marrë trajtimin e përshtatjes. Përtej kësaj, nëse “Station Eleven” do të vazhdojë apo jo, do të varet nëse Sommerville dhe ekipi mendojnë se ka më shumë histori për të.