Një libër udhëzues, “Të bëhesh vetvetja” nga Jacques Attali!
Sot Nuk Është e Hënë • 18:52 17/05/2022
Libri i zgjedhur këtë të hënë në "Sot Nuk Është e Hënë" është një libër udhëzues, "Të bëhesh vetvetja" nga Jacques Attali! Koloreto Cukali Wizii Dj
Si respektohen çunat e Londrës nga shteti shqiptar…
Sot Nuk Është e Hënë 21:53 28/06/2022
10 mënyra si mund ta injorosh kryeministrin e Shqipërisë në mënyrë diplomatike!
Sot Nuk Është e Hënë 21:52 28/06/2022
“Divorci i Shqipërisë me Europën ndodhi dhe fajin e ka kryeministri!”
Sot Nuk Është e Hënë 21:52 28/06/2022
Një histori e shkurtër që fshihet pas këngës legjendare ‘Love Will Tear Us Apart’!
Sot Nuk Është e Hënë 21:51 28/06/2022
“Vdekja e Enver Hoxhës” nga Pëllumb Kulla në “SNËH”!
Sot Nuk Është e Hënë 21:06 28/06/2022
Projektligji “Për dekoratat në Republikën e Shqipërisë”!
Sot Nuk Është e Hënë 21:05 28/06/2022
Samiti i BE-së, ku deklaratat e Edi Ramës ‘bënë namin’!
Sot Nuk Është e Hënë 21:03 28/06/2022