Celebrities Film & Tv

Një mbrëmje speciale kushtuar valleve shqiptare/ Ja si u vlerësuan performancat e konkurrentëve në “Dancing With The Stars”!

“Dancing with the Stars”, është programi më popullor i kërcimit që bën bashkë personazhet më të dashur, që si kurrë më parë i shihni duke kërcyer në një shumëllojshmëri disiplinash. Së bashku me balerinët profesionistë, javë pas jave, VIP-at sfidojnë veten, në kërkim të pikëve të jurisë dhe votave të publikut, duke synuar çmimin e madh.

“Dancing With The Stars”, show-n magjik i kërcimit, i cili u mirëprit nga shqiptarët në të gjithë botën, pasi jo vetëm gjatë transmetimit live, por edhe klikimet në youtube dhe ndjekësit në Instagram e vërtetojnë këtë. Edhe nata e djeshme padyshim që ishte një garë mjaft e fortë mes konkurrentëve. Sigurisht nuk munguan debatet, por edhe momentet emocionuese në mbrëmjen dedikuar traditës.

Elhaida dhe Ledian (50 pikë)

Ardit dhe Jora (50 pikë)

Salsano dhe Lori (50 pikë)

Isli dhe Ledia (49 pikë)

Sara dhe Luixhino (48 pikë)

Julka dhe Silvester (39 pikë)

Megi dhe Jurgen (39 pikë)

Arbër dhe Erisa (34 pikë)